Lainaa omaisuutta vastaan - Lainapojat Oy
LAINAA OMAISUUTTA VASTAAN MYÖS LUOTTOTIEDOTTOMALLE LAINAPOJILTA

MEILTÄ SAAT LAINAA AUTOA VASTAAN!

 

Auto on yksi suosituimmista panteista lainan vakuudeksi. Autoasi vastaan saatavan lainan määrä riippuu tottakai auton arvosta, kuinka vanha se on, paljonko sillä on ajettu, mikä sen kunto on ja muista arvoon vaikuttavista asioista. Auton täytyy olla sinulla omistuksessa, että se käy lainan vakuudeksi. Auto jää normaalisti käyttöösi, vaikka saisitkin lainaa sitä vastaan, toisin kuin vaikkapa panttiyrityksillä. Kunhan huolehdit riittävästä vakuutusturvasta, veroista sekä muista maksuista ja vahingoista.

 

Auton nettoarvon on ylitettävä kokonaisvelan (=pääoma+korot) määrä!

Jos olet vain auton haltijana, et voi saada lainaa autoa vastaan. Voimme kuitenkin lunastaa loppuvelan esimerkiksi rahoitusyhtiöltä, jonka jälkeen auto kelpaa pantiksi.

Huomaathan, että vaikka kolaroisit tai muuten vahingoittaisit autoasi, velkasuhde ei katkea. Auto täytyy ensin realisoida, ja tuloilla vähennetään jäljellä oleva velkamäärä sekä realisointikulut. Jos tulot riittävät kattamaan loppuvelan ja kulujen määrän, velkasuhde päättyy, mutta jos ei loppuosa täytyy vielä maksaa normaalisti.

 

Hae lainaa »»

Lainapojat Oy

Saaristokatu 36 B 12  |  70840 Kuopio  |  0400 153 333

Y-tunnus: 2772857-9  |  Tietosuojaseloste